Josipa Lisac nakon sedam godina najavila gala koncert pred publikom u Međugorju

Unikatna pojava muzičke scene Josipa Lisac pred hercegovačku publiku stiže 19. augusta kada će u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju održati svoj gala koncert.

Riječ je o završnom koncertu manifestacije "Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini", a održati će se sa početkom od 21 sat.

„Bit će to novi Josipin susret, nakon sedam godina, sa publikom u Međugorju. I ovog puta očekujemo njezinu publiku iz cijele regije. Znamo da su zadnjih godina njezini koncerti postali vrlo rijetki, ekskluzivni i redovito rasprodani nekoliko dana prije samog održavanja. Stoga, preporuke publici da ulaznice kupe na vrijeme", priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

U svojoj karijeri, dugoj preko pet decenija, ova glazbena diva je postala prepoznatljiva po hitovima, poput "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda" i brojnim drugim, sa kojima plijeni pozornost publike gdje god se pojavi.

Svojim trudom, radom i uspjehom, znatno je doprinijela muzičkoj kulturi cijele regije, za što joj je Upravni odbor najprestižnije muzičke nagrade u Hrvatskoj- Porin, dodijelio nagradu za životno djelo.

Fascinira da je i dalje koncertno i diskografski aktivna, a publiku će uskoro obradovati i novim singlom na kojemu upravo radi.

Ulaznice su dostupne u prodaji na info pultu Mepas Malla u Mostaru, blagajni Herceg Etno sela u Međugorju i online preko stranice kupikartu.ba.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori