Je li moguće da zubi Johnnyja Deppa ovako izgledaju?

Johnny Depp
Foto: Profimedia

Johnny Depp promovirao je svoj novi film "Jeanne du Berry", u kojem ima glavnu ulogu, a jedan je detalj na njegovu licu privukao veliku pažnju.

Holivudski glumac Johnny Depp bio je jedna od glavnih zvijezda otvaranja 76. Filmskog festivala u Cannesu, na kojem je privukao veliku pažnju, a jedan detalj na njemu svima je upao u oči iako se trudio sakriti ga.

59-godišnji Johnny pred fotografima je pozirao uglavnom bez smiješka, no ipak su ga uspjeli snimiti u trenutku kada se smijao i kada je pokazao zube, o kojima, čini se, baš i ne vodi brigu. Njihova sivkasto žuta nijansa nije nikome promakla, a njegovi se obožavatelji pitaju kako je moguće da ne želi posjetiti zubara i vratiti im stari blistavi sjaj.

"Dobio sam nadahnuće da operem zube, očistim ih koncem i koristim strugač za jezik svaki put kad vidim sliku Johnnyja Deppa u Cannesu", "Johnny Depp treba posjetiti zubara. Njegovi zubi izgledaju nezdravo", "Čini se da zubi Johnnyja Deppa trunu", "Ako Johnny Depp ne želi lažne ultrabijele zube, ne trebaju mu. Vidio sam i puno gore", komentari su koji su osvanuli na Twitteru.

Glumac je tokom posljednjih nekoliko godina zapustio svoj izgled, pa se u nekoliko navrata pojavljivao s neurednom kosom i bradom te podočnjacima, ali zubi su sada sve iznenadili.

Johnny je cijelog života poznat po svojoj bradi i brkovima, a nedavno ih je odlučio obrijati, što ga je malo i pomladilo, a brojni ga na prvu zbog toga nisu niti prepoznali.

Pročitajte i ovo: Johnny Depp odlikovan u Srbiji: Emir Kusturica je moj brat

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)