Ispunjenje svih snova: Mikrokućica za 50.000 dolara

Trenutno je Mikrokućica na vrhu liste za krajnje pristupačan, moderan i energetski efikasan stan. Mogli biste živjeti fleksibilnim načinom života dok putujete po cijeloj zemlji. Dizajn ovog ptojekta potpisuje Haus.me, poznat po izgradnji najboljih 3D štampanih, autonomnih mobilnih kućicfa. Ovaj najnoviji dodatak njihovom asortmanu dolazi po pristupačnoj cijeni od 50.000 američkih dolara. Stan od 120 metara kvadratnih dolazi s potpuno opremljenim, visokotehnološkim stambenim prostorom koji možete izgraditi po svojim željama.

Microhaus je izgrađen korištenjem 3D štampanih strukturnih komponenti i stiže useljiv sa kuhinjom, bračnim krevetom, kupaonicom i velikim prostorom za skladištenje. Ukupna površina je 120 kvadratnih metara, a sastavlja se u roku od svega nekoliko minuta! Ima modernu, futurističku, ai sveukupno minimalnu estetiku. Mikrokućica

Riječ je o najnaprednijem mikrostanu na svijetu, a kako bi upotpunio svoje visokotehnološke mogućnosti, ima uglađen vanjski i unutrašnji izgled. Vanski dio se sastoji od zaobljene stakloplastike i nehrđajućeg čelika, dok je unutrašnjost presvučena toplim drvenim detaljima i osvjetljena prirodnim svjetlom.

Ovaj uređaj ne samo da je mobilan i fleksibilan, već je i energetski efikasan i ima niske operativne troškove. Jedinica je izrađena od ekološki prihvatljivih materijala koji su sigurni i za ljude i za okoliš. Sve ovo čini mini kuću boljim izborom od bilo koje druge prikolice na tržištu.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori