Indira Levak: Nekada je bila zanosna brineta

Indira Levak nekada bila crnka
Foto: Instagram Indira Levak

Indiru je danas teško zamisliti bez kratke plave kose, međutim prije 15 godina bila je dugokosa crnka. Indira Levak 2006. godine imala je dugačku crnu kosu te je plijenila pažnju gdje god se pojavi. I danas je tako, iako već dugo nema crnu kosu. Ona posjeduje takvu energiju i karizmu, da je prosto nemoguće ostati ravnodušan spram njene pojave i njenog duha.

Na na sceni je prisutna od 1995. godine kada je postala pjevačica grupe Colonia. Svoju je impresivnu karijeru 2017. godine nastavila i u solo vodama.

Foto: Instagram Indira Levak

Osim brojnim hitovima koje je izbacila, tokom godina, nas je često razveseljavala i promjenama imidža.

Indira je karijeru započela kao dugokosa crnka te je kosu postupno kratila i kasnije eksperimentirala s drugim bojama. Posljednjih nekoliko godina vjerna je plavoj kosi, zbog čega ju je postalo pomalo teško prepoznati na fotografijama iz prošlosti.

Foto: Instagram Indira Levak

Sada je isplivala njezina fotka s jednog događaja iz 2006. godine na kojoj ima tamnu i dugačku kosu, a iako ju je neobično vidjeti takvu, i ta frizura pristajala joj je sjajno, posebnou kombinaciji s crvenom haljinom koju je nosila.

Drugu bračnu sreću pronašla je s poduzetnikom i prvakom u bodybuildingu Miroslavom Levakom. Ako je suditi prema njihovim zajedničkim fotografijama na Instagramu, u braku su presretni.

Pročitaj više: Dino Merlin: Rijetko ko zna kako izgleda sin slavnog pjevača!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori