Na Jahorini locirana supruga Veljke Belivuka

Hapsenje veljko belivuk
hapsenje supruge vodje kavackog klana veljke belivuka

Na Jahorini su juče uhapšena tri muškarca povezana sa škaljarskim klanom. Trenutno je i Tamara Zvicer, supruga Radoje Zvicera, vođe suprotstavljenog, kavačkog klana, potvrdili su naši izvori Nezavisnih.

Policija provjerava da li se boravak uhapšene trojke na Jahorini može povezati i sa Tamarom Zvicer.

Tamara Zvicer supruga Radoje Zvicera, vođom kavačkog klana. Ona je u javnosti postala poznata kada je u Ukrajini, prilikom napada na njenog supruga, zapucala na napadače.

Podsjetimo na ovoj planini juče su uhapšeni Milan Kršić, Boban Sjekloća i Filip Roganović, koji se dovode u vezu sa škaljarskim klanom.

“Policija je saznala da se tri veoma opasne osobe nalaze u jednom hotelu na području Jahorine i pokrenute su provjere. Ubrzo su trojica Crnograca uhapšena”, ističu izvori Nezavisnih. Dodaju takodjer da se provjerava da li postoji povezanost između boravka na Jahorini trojice uhapšenih.

Policija je odlučila da svu trojicu zajedno uhapse. Njihove moguća povezanost sa krivičnim djelima u vezi sa oružjem i drogom i zbog toga što se radi muškarcima povezanim sa jednim od najopasnijih klanova na ovom području.

Za Kršićem su ranije bile raspisane tri optjernice – jedna se odnosi na razbojništvo u Beogradu, a preostale dvije cu crvene Interpolove potjernice.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo potvrdili da su uhapsili tri državljanina Crne Gore.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo obavljeni su pretresi uhapšenih i vozila koja koriste, kao i apartmana u kojem su bili smješteni”, rekla je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)