Hrvatski reprezentativac doživio stravičnu povredu glave, nepomičnog ga iznijeli s terena

Strašni snimci s terena

DRAMATIČNI SNIMCI: Muk na tribinama najbolje je oslikao dramatičnu situaciju

Mladi hrvatski reprezentativac Dominik Kotarski doživio je stravičnu povredu u duelu PAOK-a i Lamije nakon čega je nepomično ležao na terenu.

U sudijskoj nadoknadi utakmice koju je njegov PAOK dobio rezultatom 1:0 Kotarski je doživio tešku povredu glave. Nakon jedne gužve u petercu nezgodno ga je udario Richmond Boakye.

Udarac je bio nenamjeran, odnosno Boakye je pokušao da dođe do lopte na koju je krenuo Kotarski i tu zaradio težak udarac. Ostao je nepomično ležati na terenu i nastala je prava drama.

Muk na tribinama najbolje je oslikao dramatičnu situaciju, a doktorske ekipe na vrijeme su reagovale i iznijele Kotarskog s terena. Vrijedi pohvaliti reakciju igrača oba tima koji su prekinuli s igraom i pritrčali kako bi pomogli talentovanom hrvatskom golmanu.

Iz njegovog PAOK-a oglasili su se saopštenjem za javnost u kojem su naveli da je Kotarski doživio povredu glave i vrata te pretrpio potres mozga. Na svu sreću, iz grčkog kluba potvrdili su da nalazi pokazuju kako će sve biti u redu te da posljedice ne bi trebale biti dugotrajne.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori