Horde zla u Širokom Brijegu pretukli više osoba, sedmorica su uhapšena

U Širokom brijegu

Glasnogovornica MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona (ZHK) Martina Medić potvrdila je Feni kako su ozlijede zadobile tri mlađe muške osobe

Horde zla u Širokom Brijegu pretukli više osoba - Sedam pripadnika navijačke skupine Horde zla u Širokom Brijegu u noći sa subote na nedjelju narušavalo je javni red i mir,. Zatim oštetilo putnička vozila i ozlijedilo više osoba.

– Nakon toga udaljili su se u smjeru Mostara. Suradnjom Policijske uprave (PU) Mostar i PU Široki Brijeg došlo se do informacija o registracijskim oznakama njihova putničkog vozila. Osumnjičeni su pronađeni u pubu Red Army u Mostaru i lišeni su slobode. Kazao je Feni glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantonae (MUP HNK) Ljudevit Marić.

Dodaje kako je pretresom vozila pronađen suzavac, nož, više teleskopskih palica, kapa, potkapa i drugih predmeta koje koriste u tučnjavi.

– Privedeni su u PU Mostar, a u 4 sata ujutro prebačeni su u PU Široki Brijeg na dalje zakonsko postupanje – naveo je Marić.

Glasnogovornica MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona (ZHK) Martina Medić potvrdila je Feni kako su ozlijede zadobile tri mlađe muške osobe.

– Sinoć u 23.25 sati PU Široki Brijeg zaprimio je od strane dežurnog liječnika Doma zdravlja Široki Brijeg prijavu. Tri mlađe muške osobe s područja ovog grada pristupile su u Dom zdravlja s tjelesnim ozljedama. Postupajući po prijavi policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do saznanja da su navedene osobe zadobile ozljede od strane više osoba iz Sarajeva – kazala je Medić.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)