Georgina ispričala nevjerovatne detalje o životu s Ronaldom: Svi se možemo najesti tek kada ode

Ronaldova djevojka

Georgina ispričala nevjerovatne detalje o životu s Ronaldom
Foto: Printscreen

Dokumentarna serija "Soy Georgina" uskoro će biti premijerno prikazana na Netflixu, a predstavit će život djevojke Cristiana Ronalda.

Iako još nije prikazana, serija je već zaintrigirala javnost, a Georgina će u novom Netflixovom ostvarenju ispričati kakav je Ronaldo kad se kamere ugase.

Georgina je otkrila da je slavni nogometaš odličan otac i suprug te da boljeg nije mogla ni sanjati.

"Ne kuha, ali nakon svega što radi zaslužuje da ga na stolu dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi. Kada nije kod kuće, priuštim sebi neka jela koja on ili ne voli ili ne konzumira. Istina je da ponekad pojede pizzu, ali to je jednom sedmično pa onda naporno vježba. Volim ga iznenaditi jelom koje voli, ali svi se možemo najesti tek kada ga nema, pa nekad svi jedva čekamo da ode", rekla je Georgina te otkrila da imaju kuhara, ali i da ona zna ponekad nešto pripremiti.

Slavni par nedavno je obznanio da čeka blizance, a već imaju kćer Alanu Martinu te Cristianovog sina Cristiana Jr., kojeg je nogometaš dobio sa ženom čiji identitet nije poznat, te blizance Evu i Matea, koje je na svijet donijela surogat majka.

Pročitajte više: Ronaldo čestitao Novu godinu pa otkrio zbog čega je nezadovoljan

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)