Garaže iz Cazina bit će postavljene širom Austrije

Garaže
U narednom periodu bit će primjetno prisustvo garaže poznate tvornice iz Cazina širom cijele Austrije

Ako želite da produžite vijek svom automobilu, svi proizvođači preporučuju da vaš četverotočkaš bude parkiran u garažu. Limene garaže posljednjih godina su apsolutni hit, najbolje i najčešće rješenje za probleme vlasnika automobila u našoj zemlji, ali i regionu.

Slična je praksa i u zemljama Evropske Unije. Firma Limometal d.o.o., koja je prepoznatljivo ime u Krajini i cijeloj BiH, i jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profilisanih limova. Može se pohvaliti činjenicom da su njihove garaže našle svoje kupce širom regiona, ali i u Evropskoj uniji- Austriji i Njemačkoj.

U narednom periodu bit će primjetno prisustvo garaže poznate tvornice iz Cazina širom cijele Austrije. Rezultat je to novog ugovora o saradnji između firmi Limometal i Dachtech, čiji je vlasnik Edis Blažević, uspješni Bosanac porijeklom iz Kozarca, koji živi i radi u Astenu kod Linza.

– Novi ugovor sa Dachtechom je rezultat višegodišnje uspješne saradnje na različitim poljima. Vremenom sam se sprijateljio sa vlasnikom Edisom Blaževićem i posljednjih godina zajedno smo išli na sajmove u Austriju, Njemačku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Hrvatsku. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama još pojačati izvoz Limometala u Austriju. Sada su u prvom planu limene garaže – kaže direktor Limometala Mensur Mulalić.

Kako ističe, prioritet Limometala su kvalitet i jednostavnost, tako da kada je u pitanju i ovaj proizvod nude brzo i efikasno rješenje za povoljnu cijenu.

Poznato je da garažirano vozilo zadržava svoju vrijednost, vlasnik ostavlja dojam brige o vozilu, a samim tim se ono bolje i lakše prodaje. Ovo je samo jedan od razloga kako ulaganjem u auto- garaže zapravo činite uštedu. Limena garaža jedno je od najefikasnijih rješenja za zaštitu vozila od krađe, vremenskih neprilika, zamrzavanja, a samim tim štedi novac i vrijeme. Ova garaža za auto dizajnirana je kao brzo rješenje problema garažiranja vozila, montaža je uključena, a sve što je potrebno je betonska podloga za nju. Glavne karakteristike auto- garaže Limometala su, uz pristupačnu cijenu, jednostavna montaža po sistemu “uradi sam”, za koju je potrebno 3 sata, a uputstva su dostupna na zvaničnoj Facebook stranici firme, te u prigodnom videu na Youtubeu – govori Mulalić.

Izvor: biznisinfo.ba

Pročitaj više: Nasljednici Samsunga platit će najveći porez u historiji Južne Koreje

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori