Filmske scene u Banjoj Luci: Mortus pijan Fiatom gazio sve pred sobom

teško pijani vozač

Vozač je u policijskoj stanici, a bit će ispitan kada se otrijezni budući da je bio u stanju teškog pijanstva, filmske scene...

Filmske scene odigrale su se sinoć u Banjoj Luci kada je pijani vozač iz pravca Lauša prema centru vozio suprotnom trakom i tako oštetio više vozila te udario u kružni tok gdje je polomio saobraćajni znak.

Kako pišu "Nezavisne", na sreću niko nije povrijeđen, a pijani vozač koji je bježao od policije uhapšen je u centru gdje je identifikovan i u pitanju je Radojica M. (27) iz Banje Luke.

Policija je utvrdila da je karambol na cesti počinio ovaj nesavjesni vozač vozeći Fiat sa 3.02 promila alkohola u organizmu.

Očevici kažu da je prava sreća da niko nije povrijeđen jer je Fiat "gazio sve po redu", te da je bježeći od policije prošao sredinom kružnog toka prema centru.

Također navode da je automobil na kraju ostavio nasred ceste ali je ubrzo uhapšen.

Vozač je, kako je potvrđeno, u policijskoj stanici a bit će ispitan kada se otrijezni budući da je bio u stanju teškog pijanstva.

- Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 25. januara 2022. godine, oko 23 sata, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala M.R. iz Banje Luke jer je navedeni, iste večeri u Banjoj Luci, izazvao tri saobraćajne nezgode nakon čega je pobjegao sa lica mjesta - navode iz PU Banja Luka.

Dodaju da je kontrolom utvrđeno da je u saobraćajnim nezgodama učestvovao sa putničkim automobilom marke Fiat.

On će biti sankcionisan zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori