FANTASTIČNE NEONSKE SJENE HIT SU I IDUĆE GODINE! Isprobajte kombinacije koje predlažemo i bićete primijećeni

Hit za iduću godinu

Savjet je i da uvijek nanesite crni ajlajner

Neon boje su se, pored neutralnih nijansi, posebno izdvojile tokom ove godine, a vjeruje se da će se ovaj trend nastaviti i u 2022. godini, bar kada je šminka u pitanju jer su viđene na mnogim pistama širom svijeta.

Kako neonska šminka postaje sve popularnija, sve više se govori o tome kako da na najbolji način nanesemo ovu sjenu, a da izgledamo sjajno.

Prije svega neon sjena se nanosi štedljivo, obično u ravnim ili zakrivljenim linijama da bi se naglasilo oko.

Prilikom nanošenja neonskih sjena, uvijek razmislite koje boje će najbolje izgledati zajedno. Ove nijanse se često nose u kombinaciji jedna sa drugom, što znači da većina neonskih izgleda ima najmanje dve nijanse. Možete kombinovati neonske ružičaste i narandžaste ili zelene ili žute, odluka je na vama.

Savjet je i da uvijek nanesite crni ajlajner kada nosite neonske sjene. Crno uzemljuje ove boje i omogućava im da na pravi način dođu do izražaja, piše The List.

Preporučuje se da nanesete prvu nijansu u unutrašnji ugao oka prije nego što je nanesete na ostatak kapka. Zatim nanesite drugu boju na suprotnu stranu oka i spojite ih u sredini, stvarajući glatki prelaz iz jedne neonske boje u drugu.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori