Edita Aradinović progovorila otvoreno o depresiji: Pomišljala sam na najgore

PJEVAČICA

Depresija kao takva ne, ali minus faze i neki loši dani postoje naravno, rekla je ona

Srbijanska pjevačica Edita Aradinović nedavno je progovorila o teškom periodu i tom prilikom priznala da je u tom periodu pomišljala na najgore. Prokomentirala je slučaj jutjuberice Kristine Kike Đukić koja je nedavno počinila samoubistvo.

- Ja sam imala više puta takve misli u svojoj glavi, žao mi je što sam to imala i što je porodica prolazila kroz to, nije bilo blizu toga, ali znam kakav je osjećaj kada misliš da te niko ne prihvata, kada si diskriminisan, ali to je samo u glavi tog nekog ko pati, ko ima problem, što se tiče vršnjačkog nasilja stvarno nisam dio toga, ja znam kako bih vaspitavala svoje dijete - rekla je Edita u "Ekskluzivno".

- Prolazila sam kroz period torture psihičke, to je bilo nedavno, tako sam osjećala da ja to neću podnijeti, užasno je što ja to pričam, ali ja to nikada ne bih uradila, svačiji život vredi.

Podsjetimo, Aradinovićeva je ranije govorila o tome da posjećuje psihijatra. Kazala je da se borila sa depresijom, a sada ističe da ima i plus i minus faze.

- Odlično sam! Depresija kao takva ne, ali minus faze i neki loši dani postoje naravno! Da bi pobjedio u subotu, mora da bude loše u srijedu! Čista glava, čisto srce - rekla je Edita.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)