Dunja Ilić: Kao tinejdžerka živjela sama u vili s poslugom i momkom …

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić iza sebe ima i te kako burnu prošlost, a svojim postupcima u više navrata je šokirala javnost

https://www.instagram.com/p/CNuvjeYhcjS/?utm_source=ig_embed

Dunja je rođena u Beogradu, u imućnoj porodici, a odrastala je okružena luksuzom. Imala je sve što je poželjela, poslugu i vozače. Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, a o visokobudžetnim spotovima se pisalo i pričalo sve dok njen otac nije bankrotirao.

Nakon toga je napustila Srbiju i preselila se u Gruziju u kojoj je živela i radila kao tarot tumač.

- Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cjenu najobičnijih namirnica. Škole i odjeljenja sam mjenjala često dok nisam došla do toga da sam izgubila pravo na redovno školovanje u srednjoj. Školu sam završila vanredno - ispričala je pjevačica u emisiji "Inspiracija danju - inspiracija noću".

U više navrata Dunja Ilić je javno priznala kako je patila od depresije, pa poručila i da je neophodno dosta da se radi na edukaciji o mentalnom zdravlju. Liječila se od zavisnosti od pića, a sam put do ozdravljenja opisala je kao "jeziv".

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori