Drama u Severininom stanu: Razbojnici vezali kućnu pomoćnicu, ukrali nakit

Pjevačica Severina Kojić danas je doživjela pravu dramu, nakon što je stan koji je u njenom vlasništvu obijen i iz njega ukraden vrijedan nakit.

U stan koji se nalazi u Bijeničkoj ulici u Zagrebu, ušli su nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobjegli u nepoznatom pravcu.

Iako posljednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj. U trenutku pljačke nije bila u stanu.

„Danas u prepodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno djelo razbojništva. I to nad ženskom osobom u starosti 65 godina. A od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz upotrebu fizičke snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povrijeđenih osoba. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja“, rekli su u zagrebačkoj policiji za pomenuti hrvatski portal.

Inače, Severinin prijatelj i saradnik Davor Grubin je za Nova.rs potvrdio da se pljačka dogodila i otkrio da niko nije povrijeđen.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori