Drama: Edin prijeti eksplozivom sa ekserima: “Vratite novac koji ste ukrali”

Bar

Foto: Vijesti.me

Barska policija evakuisala je dio ulice Maršala Tita u Baru, zbog prijetnje jedne osobe da će aktivirati eksploziv, pišu Vijesti.

U toku su pregovori sa muškarcem.

Tamošnjim medijima je iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije rečeno da je ta osoba prethodno poslovnicu jedne banke obljepila natpisom "Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke".

Evakuisana je zgrada u kojoj se nalazi poslovnica i dio ulice.

Kako pišu Vijesti, muškarac koji se predstavio kao Edin B. prethodno je dostavio medijima snimak sa Youtubea, u kojem je pozvao predsjednika i potpredsjednika Vlade, kao i predsjednika Skupštine, da pomognu u riješavanju situacije sa bankom, tvrdeći da je radnicima nanijeta višemilionska šteta.

Muškarac na snimku pokazuje dio improvizovanih naprava za koje tvrdi da su eksplozivne.

"Banku ću držati pod kontrolom sve dok banka radnicima ne isplati pare koje je ukrala, sa zakonom pripadajućom kamatom za sve vrijeme koje su čekali. Sa sobom ću imati masku za suzavac i dim, pancir, pištolj s mecima, Molotovljeve koktele i dvije improvizovane eksplozivne naprave na daljinski okidač. Na improvizovanim napravama bit će kesice sa ekserima ukoliko dođe do eksplozije" , naveo je on na snimku i demonstrirao kako naprava funkcioniše.

Mediji prenose da je u pitanju sin bivšeg radnika Primorke.

Muškarac je u snimku poručio da, ako bilo ko pošalje privatno obezbjeđenje, vojsku ili policiju da "napadne radnike", da će biti odgovorni za "haos koji nastane".

Pročitajte više: DRAMA U ZENICI Gori krov kuće, okolo suklja crn dim! (VIDEO)

Pratite nas na Facebook akter.ba - Drama: Edin prijeti eksplozivom sa ekserima: "Vratite novac koji ste ukrali"

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori