Dragan Marinković Maca vrijeđao Mariju Karan: ‘Kako bih joj j**** mater …!‘

Sramotno

Dragan Marinković Maca, glumac i voditelj Red televizije, koja je u vlasništvu Željka Mitrovića, brutalno je izvrijeđao glumicu Mariju Karan u svojoj emisiji nakon vijesti da je pretrpjela fizičko nasilje od strane svog partnera Vladana Balabana, prenosi portal Nove.rs. Podsjetimo, Karan je publika imala prilike upoznati u seriji “Larin izbor”.

Ono što su gledatelji jedne od televizija Željka Mitrovića imali prilike čuti, čini se da je vrhunac mizoginije i javnog blaćenja žene koja je u javnosti doživljena kao žrtva nasilja, navodi portal.

Naime, Marinković je u emisiji koju vodi na spomenutom TV kanalu komentarisao natpise u medijima, odnosno incident u kojem je glumicu Mariju Karan dečko Vladan Balaban navodno udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protupožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

Voditelj je izvrijeđao glumicu te stao na stranu njezinog partnera, za kojeg su mediji prenijeli da je fizički nasrnuo na nju, relativizirajući pritom činjenicu da je jedna žena pretrpjela nasilje.

“Protupožarnim aparatom čovjeku slomila auto… Pametna žena… Pa kako bih joj j* mater u usta! A ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvrijeđena žena, mučenica, koja je uzela protupožarni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto. Kako bih joj ja j* mater, kako bih im ja j**** mater, tim damama i tim mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima”, izgovorio je Maca, ali se tu nije zaustavio.

„Majku vam j, ne mafijajte, idite ručak napravite, skuhaj juhu, radi nešto, majku ti j. „Jaka, pala pa ustala“, majku ti jem, napravi supu, otiđi na tržnicu, p* ti materina bolesna. Majku vam j* nedoj i pogrešno ka*. Ona je mučenica?! Fuj“, dodao je on.

Isječak iz ove emisije masovno se dijeli na društvenim mrežama, uz komentare gnušanja, prenosi portal.

Pročitajte više: Dragan Marinković Maca: Dobio sam nepristojnu ponudu

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori