Doris Dragović zbog izbjeglica iz Ukrajine promijenila lokaciju koncerta: Njima je potrebnije

Koncert

Hrvatska pjevačica Doris Dragović otkrila je da je promijenila lokaciju koncerta zbog ruske invazije na Ukrajinu i sve većeg broj izbjeglica koji bježeći od rata stižu i u Hrvatsku.

Koncert se trebao održati u varaždinskoj Areni, međutim taj prostor postao je prihvatni centar za izbjeglice iz Ukrajine.

"Jedino što je uvijek isto su promjene. Dragi prijatelji, veselim se silno našem susretu u Čakovcu i premda su razlozi tužni, rado puštam Arenu Varaždin onima kojima je to najpotrebnije. Pjesma je uvijek bila ljekovita, zato ćemo 26.3. pjevati svim srcem. Usprkos svemu", rekla je Doris koja će koncert najavljen za 26. marta ipak održati u dvorani GOC-a u Čakovcu.

Gost na koncertu bit će Jacques Houdek.

"Pjevati s Doris za mene je svaki put praznik glazbe; to su trenuci koji se pamte, koji ispunjuju dušu, motiviraju je i hrane. Nastup u Čakovcu bit će posebno emotivan iz više razloga - nismo imali prilike dijeliti pozornicu više od dvije godine od nastupa u Areni Zagreb, a naš duet "Ima nešto u tome", iako iz 2016., danas dobiva poseban značaj, jačinu i nosi snažnu simboliku", poručio je pjevač.

Pročitajte više: Doris Dragović danas ima 60 godina: Gdje je sada i šta radi?

Pratite nas na Facebook akter.ba - Doris Dragović zbog izbjeglica iz Ukrajine promijenila lokaciju koncerta: Njima je potrebnije

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori