DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Ovna očekuje Iznenadni dobitak na sreću, Lav uskoro ulazi u novu vezu

Kakav će četvrtak biti po horoskopu

Protraći svoj novac i bićeš bez novca, ali ukoliko budeš traćio vrIijeme ostaćeš bez dijela svog života

OVAN

POSAO: Iznenadni dobitak na sreću bi mogao da vrati osmijeh na vaše lice! Pred vama je veoma povoljan dan! Finansije su vam sve bolje i bolje, a vi ste u skladu sa tim sve srećniji.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas vatren susret sa Vagom ili Strijelcem. Očekuje vas veoma pozitivna atmosfera na ovom polju! Možete da se nadate jednom lijepom danu.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Dišete punim plućima, uživate u životu i sve vam je potaman. Nemate ni jedan razlog za brigu.

BIK

POSAO: Nove odluke vas očekuju, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Povoljan je dan za prodaju nekretnine. Možete da očekujete poboljšanje na polju finansija ili bolju zaradu.

LJUBAV: Želite stabilnost na ovom planu ali kao da vam neka viša sila za sada još uvijek ne dopušta da ostvarite svoj cilj. Važno je da ništa ne forsirate i da sačekate na neke stvari.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bešikom, upalama mokraćnih puteva ili problemi sa bubrezima itd. Vrijeme je za posjetu ljekaru. Nije dobar period i treba da budete jako oprezni.

BLIZANCI

POSAO: Imate jako dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem, pa i ako ste negdje griješili- biće vam skrenuta pažnja ali bez posljedica. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Moguće je da na ovom polju balansirate dok se ne odlučite između dvije osobe koje vas za sada skoro jednako privlače. Pred vama su slatke muke, ali na kraju treba da poslušate svoje srce.

ZDRAVLJE: Osjetljivi su vam sinusi pa možete imati neke probleme sa disanjem, glavoboljom, prehladom i respiratornim organima generalno. Pazite na svoje zdravlje u ovom periodu.

RAK

POSAO: Očekuju vas značajne promjene kada je u pitanju vaše polje finansija. Možete da se nadate konačnoj stabilizaciji. Postepeno vam sve na ovom planu kreće uzlaznom putanjom.

LJUBAV: Igrate na sigurno i niste skloni rizicima na polju ljubavi. I sami već dobro znate šta vas očekuje. Možete da se nadate dobroj i stabilnoj situaciji sa voljenom osobom koja vam je posvećena.

ZDRAVLJE: Naglašen je povećan apetit. Moguće je da su vam sada potrebni dodatni izvori energije jer se dosta trošite. Prija vam hrana bogata proteinima- meso, mlijeko i tome slično.

LAV

POSAO: Moguće je da vam danas prija nešto laganiji tempo. Ne želite da se opterećujete obavezama, već da uživate i da se opustite. Udovoljite sebi kada već imate priliku za to.

LJUBAV: Vaš udvarač je veoma velikodušan i obasipa vas pažnjom, cvijećem i poklonima. Uskoro ulazite u vezu. Pred vama je jako lijep dan u kojem ćete se osjećati zaista voljeno.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju pa treba da povedete računa ako već imate mali višak kilograma. U narednoj fazi biste moglo da smršate ali će biti potrebne neke konačne odluke i odricanja.

DJEVICA

POSAO: Imate velike i dobre ideje. Potrebna vam je pomoć poslovnog partnera kako biste sve to mogli da ostvarite. Jasno mu izložite svoje planove i pokažite šta očekujete od njega.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mjestu kao i vi. Uskoro vam dolazi početak veze koja će se održavati na daljinu. Znate da tako nešto nije lako ali smatrate da je vrijedno truda.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas. Pogotovo povedite računa o predjelu nogu koji je osjetljiv, mada sada i predio vrata može da bude naglašem kao problematičan.

Vaga po običaju

VAGA

POSAO: Nećete imati previše obaveza tokom današnjeg dana. Možete da računate na malo opušteniji tempo nego inače. Potrudite se da neko vrijeme izdvojite za sebe i da se malo odmorite.

LJUBAV: Veoma vam je važno da pronađete osobu pored koje ćete imati dovoljno ljubavi ali i dovoljno slobode kada vam zatreba. Niste spremni za vezivanje u prevelikoj mjeri.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da se nadate jako dobroj situaciji. Puni ste energije i zadovoljni ste svojim životom kao i okolnostima u kojima se nalazite.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite poslovno napredovanje. Pred vama je veoma povoljan dan za ovo polje! Dajte svoj maksimum i pozitivni rezultati svakako neće izostati.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali da ozvaničite neku vezu, sada je trenutak za to. Voljena osoba ima iste želje i potrebe kao i vi. Potrudite se da joj ugodite i da joj pružite sigurnost.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju zdravlje. Imate sasvim dovoljno energije za sve što je ispred vas. Jaki ste , vitalni, enegični i ne očekuju vas nove smetnje.

Jedan znak je poebno interesantan

STRIJELAC

POSAO: Srećne okolnosti će vam se ukazati, a samim tim možete naći rješenje za poslovni problem. Dobar je dan i za polje suda. Postepeno napredujete u svakom pogledu.

LJUBAV: Prija vam vaša sloboda i vrijeme koje imate samo za sebe. Još uvijek niste spremni za neku ozbiljniju emotivnu priču. Postoji osoba koja vam se udvara, ali je nekako zaobilazite.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija, boravak u prirodi i bilo koja vrsta aktivnosti. Potrebno vam je neko vrijeme da se relaksirate, izdvojite iz svakodnevnog okruženja i obaveza. Sport vam prija.

JARAC

POSAO: Ako ste imali neke brige vezano za polje materijalne stabilnosti, sada ćete shvatiti da nije bilo potrebe za tim. Postepeno ostvarujete sve bolje rezultate na materijalnom planu.

LJUBAV: Privrženi ste svom partneru i mnogo ga volite. Želite da mu pokažete koliko vam je važno njegovo prisustvo. Pred vama je jako lijep, emotivan i romantičan dan u kom ćete uživati.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije za sve što vas očekuje. Zdravlje vam je jako dobro. Ne biste trebali da budete zabrinuti. Danas sreća može da vas posluži na svim poljima pa i na ovom.

Vodolija se malo mora mjenjati

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je da promijenite neke navike ako želite da postignete uspjeh u poslovnom okruženju u kom ste trenutno. Ne može sve da ide onako kako ste vi zamislili.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi na neki način mogla da bude povezana sa vašim poslom ili se bavi sličnom profesijom kao i vi. Srećete se svaki dan i jaka hemija postoji. Tražite način da joj priđete.

ZDRAVLJE: Smetaju vam vremenski uslovi. Moguće je da vam je promjenljivo i zdravlje i raspoloženje. Podložni ste osjećaju malaksalosti, mučnine, pospanosti i lošoj koncentraciji.

RIBE

POSAO: Ne brzajte. Tokom današnjeg dana sve premjerite više puta prije nego što presiječete. Možete da očekujete postepeno razrješenje situacije ako se budete postavili na pravi način.

LJUBAV: Ako budete pokazali da imate dovoljno strpljenja za voljenu osobu, ona će vama pokazati sve ono što ste duže vrijeme željeli da čujete. Možete da očekujete poboljšanje odnosa u braku.

ZDRAVLJE: Posjetite zubara. Moguće je da ćete imati neke manje tegobe vezane za karijes. Osim ove slabe tačke, danas vam se aktiviraju i mogući problemi sa osjetljivom i suvom kožom.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori