Dizajnersko pecivo usred dnevnog boravka hit na društvenim mrežama

IKEA

Dizajnerski tandem Tommy Cash i Gab Bois predstavili su sofu koja izgleda kao stvarna kompozicija peciva, a uskoro bi se mogla naći u prodavaonicama švedske tvrtke IKEA.

Tomas Tammemets (30), poznatiji kao Tommy Cash, estonski je reper, pjevač i konceptualni umjetnik kojemu nije strana suradnja izvan okvira. Njegov projekt iz 2021. godine s Adidasom podizao je mnoge obrve, a slično je i ovih dana kada, držeći korak sa svojom sklonošću ekstravaganciji, predstavlja LOAFA sofu i tepih inspiriran kruhom koje je dizajnirao zajedno s umjetnikom Gabom Boisom, a predlažu ih za švedsku kuću IKEA.

Sofa uistinu izgleda kao stvarna kompozicija peciva, a Tommy Cash's LOAFA već je par dana glavna tema društvenih mreža nakon što je reper podijelio fotografije na svom Facebooku, napisavši: "IKEA mi je rekla ako dobijemo 10.000 komentara ispod ove objave da će pustiti Loafu u svoj asortiman! Pokažimo im da nam ovo zbilja treba.

Objava je za samo nekoliko sati dosegla tu brojku tako je da njegovi fanovi sada čekaju odgovor IKEA-e koja se još uvijek nije službeno oglasila.

Tommy na slikama sjedi i leži na sofi, u svojim cipelama "loafers" dizajniranim za "krušne papuče" iz kolekcije Maisona Margiele. Čak dijeli i detaljnu snimku namještaja, zumirajući IKEA oznaku kako bi potaknuo utrku od 10 tisuća komentara. Na Instagramu se također javio i Gab Bois koji hvali kultnu sofu "camaleonda" nalik tijestu iz 1970-ih Maria Bellinija koja im je poslužila kao inspiracija za LOAFU.

Pročitajte više: IKEA Hrvatska poziva kupce na povrat starog namještaja, nude odličnu pogodnost

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori