Ove štikle bi nosila i Carrie Bradshaw!

Svaka žena voli dobre cipele koje su istodobno udobne i estetski primamljive, a upravo se to objedinilo u paru cipela brenda Uterqüe, sestrinskog brenda mega popularne Zare.

Dizajn cipele koji je na prodaji u ograničenom broju savršen je primjer spajanja dizajna nalik visokoj modi, udobnosti i prihvatljive cijene, a ružičasta i bež boja pobrinule se za to da ove cipele možemo nositi i kao statement komad, ali i kao dio ozbiljnijih, neutralnijih odjevnih kombinacija.

Šiljasti vrhovi i otvorena peta spojeni su s pletenim gornjištem za koje se čini kao da je od slame te neodoljivo podsjeća na pletene cekere naših baka kakvi se opet nose nekoliko posljednjih sezona.

Posebnu draž cipelama daju ukrasni kristali na prednjem dijelu te su ono što ih čini pomalo nalik onima kakve je nosila Carrie Bradshaw te tako proslavila Manola Blahnika diljem gotovo cijelog svijeta.

Sa svojih 8,5 centimetara visokom petom savršene su i za obavljanje sastanaka po gradu, kao i za svečane prilike poput vjenčanja i proslava rođendana gdje neće biti samo lijepe nego i udobne.
Dolaze u veličinama od 35 do 42.

Preuzeto: zadovoljna.dnevnik.hr

PROČITAJTE VIŠE: Snimanje nastavka serije Seks i grad

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori