Detalj koji mnogi nisu primijetili: Konstrakta poslala skrivenu poruku Ukrajini?

Beovizija

Pjesma "In corpore sano", koju izvodi Konstrakta, osvojila je najviše glasova publike i stručnog žirija na izboru za srbijanskog predstavnika na Eurosongu, a zbog nesvakidašnjeg nastupa društvene mreže danima "gore" od komentara.

Ipak, ono što je većini gledalaca promaklo jeste da se tokom Konstraktinog nastupa na Beoviziji u jednom trenutku na video bimu iza nje pojavio vizual koji podsjeća na ukrajinsku zastavu, u plavoj i žutoj boji.

Neki se pitaju da li je Konstrakta ovim željela da pošalje podršku Ukrajini, koja je već 12. dan u oružanom sukobu sa Rusijom.

Konstrakta je ovim povodom rekla da svako taj potez može da tumači onako kako želi, prenosi Blic

Podsjetimo, Konstrakta je na javnoj sceni od 2007. godine, od kako je nastala grupa "Zemlja gruva", čiji je bila član. Malo ko zna da je pjevačica Ana Đurić završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje djece - djevojčice i dječaka, Lene i Nikole.

U braku je sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta, završio Arhitektonski fakultet.

Na takmičenju "Beovizija 2022" , Konstrakta je prije svog nastupa u polufinalu bila autsajder, ali je tada uspjela da "kupi" naklonost publike i na kraju u finalu pobijedi favorite kao što su bili Sara Jo, Angelina, Zorja Pajić i Aca Lukas.

Pročitajte više: Eurovizija 2022. godine održaće se u Torinu!

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori