DA SE KRV SLEDI U ŽILAMA: NOVI ZASTRAŠUJUĆI DETALJI POTJERE za čovjekom koji je izazvao opštu paniku u Zagrebu! (VIDEO)

Čuli su se i pucnji

Došlo je i do pucnjave!

Policija je juče satima tragala za muškarcem koji je divljao i pravio nered u zagrebačkoj Dubravi, a govorilo se i da je naoružan.

Policija je danas objavila detalje velike potjere.

-Policijski službenici Policijske stanice zagrebačke – uključujući i službenike Interventne jedinice policije – u saradnji s pripadnicima Antiterorističke jedinice Lučko, svladali su sinoć oko 18.30 sati muškarca. A radi kojeg je ranije tog dana zatražena intervencija policije- piše policija.

Naime, oko 13.30 u Dubravi, na Čučerskoj cesti žena je zatražila intervenciju policije. Navodeći da ima problema s podstanarom zbog njegovog agresivnog i nasilničkog ponašanja.

Na mjestu događaja policijski službenici su uočili muškarca, koji im je zaprijetio da će upotrijebiti vatreno oružje. Te se dao u bijeg prema obližnjoj šumi. Zbog navedenog su policijski službenici nastavili progon za njim, ali i zatražili dolazak dodatnih snaga na mjesto događaja. Jer je iz dostupnih saznanja proizlazilo kako je moguće da muškarac raspolaže vatrenim oružjem te je vjerojatno nasilan.

Dolaskom većeg broja snaga na područje intenzivnog traganja. Muškarac je oko 18.30 uočen u Slanovečkoj ulici, kada je prema policijskim službenicima usmjerio pištolj te im se počeo približavati.

Došlo je do pucnjave

Zbog navedenog su ga policijski službenici upozorili da odbaci oružje. Na što se on oglušio a zbog čega su ispalili hice upozorenja. Dok je drugi policijski službenik – zbog pištolja usmjerenog u njegovom pravcu i zbog odbijanja napada na sebe – nakon upozorenja ispalio nekoliko hitaca u smjeru muškarca.

Potom su ga policijski službenici stigli i uz upotrebu fizičke sile i sredstava za vezivanje svladali.

U ovom je trenutku u toku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti i činjenice njegovog postupanja. Pa tako i okolnosti pod kojima je oko 16 sati na Čučerskoj cesti pištoljem zaprijetio radniku jedne trgovine, prenosi Index.hr.

Tokom navedenog postupanja oštećene su stakleni dijelovi na dvije porodične kuće u Slanovečkoj ulici te lični automobil koji se nalazio parkiran u dvorištu ispred ulaza.

-U odnosu na upotrebu sredstava prisile obavještavamo kako će, načelnik policijske stanice nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja donijeti ocjenu opravdanosti i zakonitosti njihove upotrebe.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori