Chris Rock će zaraditi dva miliona dolara nakon šamara s dodjele Oscara

Komičar

Chris Rock će zaraditi dva miliona dolara nakon šamara s dodjele Oscara
Chris Rock /Foto: Twitter

Chris Rock će zaraditi više od 2 miliona dolara nakon šamara Willa Smitha na dodjeli Oscara zahvaljujući rasprodatoj turneji, a britanski The Sun tvrdi da se velike zvijezde otimaju za njegov prvi intervju nakon incidenta.

Komičar je bio preplavljen značajnim novčanim ponudama za svoj prvi intervju, a Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres su obje predlagale svoje emisije za Chrisove prve komentare.

Intervju nije jedina stvar koja bi mu mogla donijeti zaradu, a prema pisanju The Suna, karte za stand-up show komičara su među najtraženijima posljednjih nekoliko dana.

Navode da je njegovo rješavanje situacije "s takvom gracioznošću i staloženošću" doprinijelo njegovoj popularnosti te da zahvaljujući tome zarađuje značajne iznose.

Njegova turneja je rasprodana mjesecima unaprijed, a dodao je još datuma zahvaljujući povećanju potražnje.

Trenutak kada je Will ošamario Chrisa, nakon što se našalio na račun glumčeve supruge Jade Pinkett-Smith, prošao je kao jedan od najšokantnijih trenutaka u historiji prestižne dodjele.

Prema navodima američkih medija, Will je dobio dvije sedmice da spasi svoju holivudsku karijeru, nakon što je Akademija potvrdila da glasaju o disciplinskim mjerama.

Will se sprema da se izjasni o svom slučaju na ročištu 18. aprila.

Pročitajte više: Will Smith napustio američku Akademiju filmskih umjetnosti i nauka

Pratite nas na Facebook akter.ba - Chris Rock će zaraditi dva miliona dolara nakon šamara s dodjele Oscara

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori