Branislav Lečić u petak daje iskaz: “Naravno da ću se odazvati pozivu”

Branislav Lečić optužen od strane glumice
Foto Screenshot YT

Branislav Lečić otkrio da je dobio poziv od višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

- Naravno da ću se odazvati pozivu Tužilaštva. Ja sam u medijima već osuđen kao silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemjer... Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i djecu. To je moglo svakome da se desi, da bude tako optužen, tako anatemisan. To pokazuje da mi nemamo pravnu državu. Optužbe preko medija pokazuju da smo mi horda, a ne uređeno društvo. U suprotnom bi čekali stav državnih organa, pa onda izrekli presudu o nekome - rekao je Branislav Lečić

"Postavljam javnosti pitanje: da li i jedna i druga strana u ovom postupku imaju pravo da kažu svoju istinu pred pravosudnim organima, ili su mi mediji već zakazali javno strijeljanje, a ja samo treba da dođem u bijeloj košulji i da me javno strijeljaju", poručuje glumac.

On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao "ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja".

On je pozvao glumicu da objavi razgovor u cjelini. Podsjetimo jedan od dokaza koji je dostavljen Tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina poslije silovanja.

Pogledajte VIDEO Branislava Lečića koji je objvio u vezi optužbe za silovanje

Pročitaj više: “Spreman sam za poligraf … ” Lečićeva izjava povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori