“Spreman sam za poligraf … ” Lečićeva izjava povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao

Ekipa predstave "64" iz Ateljea 212 povukla se sa takmičenja, a nakon nje
Branislav Lečić

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao. Sada se glumac ponovo oglasio tim povodom.

Lečić je pozvao nadležno tužilaštvo da mu uputi poziv za saslušanje.

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznijete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli djelo silovanja ili bilo koje njemu srodno!

Koristim ovu priliku da obavjestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam namjeru da napuštam teritoriju Srbije.

Ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja".

- Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja. Uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima - naveo je Lečić. Dodajući da izjavu daje "bez nakljukavanja sedativima. Bez upotrebe bilo kakvih lijekova i bez prethodno predočenih mu pitanja“.

Podsjetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zaceli me" izjavila je da je silovana, dok je javnost juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to. Zbog ovog događaja Danijela je riješila da se preseli u Ameriku.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)