Bivši muž Snežane Savić u 76. dobio blizance: Danas živi s 30 godina mlađom glumicom

Bivši muž Snežane Savić, poznati reditelj Dragoslav Lazić, postao je otac blizanaca u 76. godini i rekao je da ga godine ne brinu i da su svi muškarci u njegovoj porodici dugovječni

Poznata glumica i pjevačica Snežana Savić (68) sa rediteljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem (84) ima ćerku Anitu (40).

Naime, Snežana Savić je s rediteljem bila u braku, a poslije nekoliko godina su se razišli.

Foto: Screenshot YT

Lazić je već skoro 20 godina u braku sa glumicom Draganom Turkalj (53).

S njom je u 76. godini dobio blizance - ćerku Iskru i sina Lazara (8).

Podsjetimo, Dragoslav i Dragana su se vjenčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, glumca Bate Živojinovića. Dobili su blizance nakon osamnaest godina veze i petnaest godina braka.

Iako je postao otac blizanaca u 76. godini Dragoslav Lazić je rekao da ga godine ne brinu i da su svi muškarci u njegovoj porodici dugovječni.

"Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspjevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, poslije bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantjelesne oplodnje.

Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj2, rekla je prije nekoliko godina Dragana Tukalj za "Hello".

Dragoslav Lazić i Dragana Turkalj Lazić

"Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem vještačke oplodnje dobijemo dijete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspjeh, a moj suprug je bio svjedok mojih patnji", ispričala je Dragana.Dragoslav Lazić je u kasnijim intervjuima otkrio da je njegova supruga odlična majka, a njihovi blizanci odlično se slažu sa njegovom ostlom djecom sinom Zoranom, Katarinom i glumicom Anitom Lazić koju ima iz braka sa Snežanom Savić.

Pročitaj više: Porodicu mu protjerali iz Beograda: Životna priča Voje Brajovića!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori