PONOVO SE OGLASILA BIVŠA SUPRUGA STAŠE KOŠARCA: „Ko šmrče – s vlasti hodi. KO PORODICU ZLOSTAVLJA – još državu vodi“

Bivša supruga o ...

Za svoju kuću krao struju sa ulične rasvjete.

– Ko šmrče – s vlasti hodi.
Ko porodicu zlostavlja – još državu vodi.
Naravoučenije: slobodno ugnjetavajte druge, samo nemojte naškoditi sebi.

Autor ovog zanimljivog Facebook statusa je Sanja Stanković, bivša supruga ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staše Košarca, prenose vijestisrpske.com.

Na koga je Stankovićeva mislila nije teško zaključiti jer je u intervju za Super TV navela: – Srećna sam jer sam kao žena uspjela da se oduprem nasilju pojedinca, ali i određenih institucija. Osmijeh je moja pobjeda!

Podsjetimo, Sanja je još prije godinu dana pisala o agoniji koju prolazi sa Centrom za socijalni rad. Njen bivši suprug, kako objavljuju pojedini mediji, zloupotrebljava političku moć koju ima. Iz Centra za socijalni rad saznajemo da Košarac i dalje alarmira ovu instituciju i optužuje bivšu suprugu da mu “uskraćuje vrijeme sa djecom“. Pa je i zabrinut “s kim su djeca dok ona radi u Banjaluci“.

– Činjenica je da u stvari djeca ne žele da ga vide. Te da on vrši pritisak i na nas i na bivšu suprugu. Agonija, šta da vam drugo kažemo – otkrivaju izvori iz Centra.

Pojedini mediji objavljuju da je zbog porodičnog nasilja i Okružno tužilaštvo Istočno Sarajevo još prije godinu dana otvorilo istragu protiv Košarca, potvrđeno nam je iz izvora u tužilaštvu.

– Nažalost, i ovaj put su politička moć i uticaj iznad prava, pa čak i interesa djece. Zaključuje naš izvor koji je zamolio da ne iznosimo detalja ministrovog ponašanja prema djeci zbog interesa i zaštite djece.

Mediji su ranije objavili da se Košarac u oktobru oženio 17 godina mlađom Aleksandrom Ivković. Zbog koje se razveo od supruge Sanje sa kojom ima dva sina.

Nedavno je, kako objavljuju pojedini mediji, otkriveno da je ovaj visoki državni funkcioner za svoju kuću krao struju sa ulične rasvjete.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori