Bivša djevojka Kyriea Irvinga priznala da je lezbejka: “Svi su znali osim mene”

Pjevačica koja je bila u vezi sa NBA zvijezdom

Američka pjevačica meksičkih i španskih korijena, Kehlani Parrish, bivša je djevojka NBA zvijezde Kyriea Irvinga.

Kehlani je prije pet godina imala romantičnu vezu s Irvingom, koji je tada igrao u Cleveland Cavaliersima. Ona je objavila na društvenim mrežama video u kojem je poručila: "Napokon znam da sam lezbejka. Ja sam gay, gay, gay".

Dvadesetpetogodišnja djevojka poručila je da je zapravo "zadnja saznala da je lezbejka".

Kada sam to saopštila svojim prijateljima i bliskim ljudima, uglavnom su govorili: 'Pa ok, mi to već znamo'. Izgleda da sam zadnja koja je to saznala - tvrdi pjevačica.

Ranije je zbog silnog pritiska, dok se još zabavljala s Irvingom, pokušala sebi oduzeti život. Razmišljala je o tome da izvrši samoubistvo, a sve se dešavalo kada je navodno prevarila NBA zvijezdu.

Ne vjerujte blogovima koje čitate. Niko nije prevaren i nisam loša osoba. To je nesporazum. Nisam imala želju vidjeti sutra, ali Bog me spasio. Na tome moram biti zahvalna - napisala je tada dok je još ležala u bolnici.

U međuvremenu se dosta toga promijenilo, pjevačica živi punim plućima, slobodna i više ne mora da sakriva svoju seksualnu orijentaciju kao ranije. Što se tiče Irvinga on je izjavio da je prešao na islam i da je počeo da posti u mjesecu Ramazanu. Njegova izjava nakon pobjede nad Boston Celticsima je mnoge zatekla.

Posvećen sam Allahu. Sretan sam što sam dio svoje zajednice i što radim prave stvari. Post je definitivno dio toga, ako znate išta o muslimanskoj zajednici. Sretan sam što postim sa svojom braćom i sestrama muslimanima. Osjećam se blagoslovljeno i zahvalan sam što sam dio ovoga - kazao je Irving.

Izvor: sportsport.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)