Bila je omiljena slatkica i velika protivnica estetskih zahvata, a danas…

Poznati

Kristin Davis
Foto: Profimedia

Kristin Davis privukla je pažnju svojim zaleđenim licem na događanju CNN Heroes: An All-Star Tribute, a prije je tvrdila da se boji estetskih zahvata.

Američka glumica i zvijezda serije "Seks i grad" Kristin Davis (57) u posljednje vrijeme najviše pozornosti privlači svojim zaleđenim licem.

Iako šuti o svojim estetskim zahvatima, gdje god se pojavi, izaziva čuđenje jer više ne nalikuje na sebe.

Tako je bilo i na događanju CNN Heroes: An All-Star Tribute, koji je za vikend održan u Muzeju američke povijesti u New Yorku.

Kristin se na događanju pojavila u elegantnoj plavoj haljini u kojoj je istaknula zavidnu figuru, no svu pažnju ukralo je njezino bezizražajno lice bez gotovo ijedne bore.

Davis je ranije ove godine progovorila o starenju pred kamerma, a tada je priznala da joj nije lako gledati mlađu sebe na ekranu.

"Mogu govoriti samo za sebe, ali starenje pred kamerama i uspoređivanje s puno mlađom verzijom sebe može biti ekstremno stresno", kazala je glumica za časopis New Beauty.

Ranije se u medijima predstavljala kao velika protivnica estetskih zahvata.

"Bojim se igala i komplikacija, a strah me i da rezultati ne ispadnu loši i da se ne mogu vratiti na staro", rekla je Kristin u intervjuu iz 2018.

Glasine o estetskim zahvatima počele su je pratiti otkako su se pojavile nove epizode kultne serije koja ju je proslavila, "I samo tako...", a na meti sličnih kritika našle su se i ostale glavne zvijezde "Seksa i grada". (dnevnik.hr)

Slični sadržaji: Stigao prvi trailer za nastavak serije “Sex i grad”

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)