Beyonce odala počast mladoj obožavateljki koja je preminula nakon borbe protiv raka

© Larry Busacca/PW/WireImage for Parkwood Entertainment
© Larry Busacca/PW/WireImage for Parkwood Entertainment

Beyonce odaje počast vjernom fanu koja je bolovala od raka.

Pjevačica je podijelila posebnu a cappella mješavinu nekih svojih pjesama u čast Lyric Chanel, 13-godišnjoj obožavateljici koja je umrla u petak nakon dvogodišnje borbe s rakom mozga.

Chanelovu srceparajuću borbu njezina porodica zabilježila je na Instagramu u protekle dvije godine.

Borba mlade djevojke protiv raka mozga i anaplastičnog ependimoma pokazala se inspirativnom za mnoge, a privukla je pažnju i podršku brojnih poznatih ličnosti, uključujući Cardi B i Beyonce - koje su prethodno poslale Chanel cvijeće 2020. godine, navodi Billboard.

Beyonce je u petak podijelila videozapis na YouTubeu, na kojem se nalazi montaža videozapisa i fotografija s Chanelinog Instagrama, popraćena emotivnim vokalnim mixom pjesama: "Brown Skin Girl," "Love on Top," i "Halo."

"POČIVAJ U MIRU LYRIC CHANEL", napisala je Beyonce u opisu videa koji je završen dijeljenjem pjevačice, "Volim te svim srcem."

Vijest o Chanelovoj smrti podijelila je u petak njezina porodica u objavi na Instagramu koja joj je odala počast.

"Lyric je dobila anđeoska krila jutros u dobi od 13 godina", glasilo je u natpisu. "Lyric se hrabro borila s Anaplastičnim Ependimomom i izdržala više nego što je dijete ikad trebalo.

Voljela je pjevati, slušati muziku i plesati. Znam da trenutno definitivno pleše sa svim anđelima. Pazite na svoju porodičnu djevojčicu! Zauvijek vam nedostajete ! 💜💜💜 "

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)