Amra Olević živi svoje snove u Americi: Balkanska Kim Kardašijan osvojila kozmetički svijet

Jedna je od najutjecajnijih žena u kozmetičkom svijetu

Balkanska Kim Kardašijan Amra Olević jedna je od najuspješnijih „make up“ blogerica svijeta. Najveće kozmetičke kuće bore se za njenu recenziju.

Seksepilnu crnokosu blogericu na Instagramu prati čak pet miliona ljudi. Njen posljednji video je preporuka za čuveni ruž „Anastasia Beverly Hills“ kojeg je pogledalo blizu 100.000 ljudi.

Zagolicala maštu

Također je nedavno najavila i saradnju s čuvenim brendom parfema „de Marly“ te zagolicala maštu svojim pratiteljicama neobičnom bocom parfema koja će se uskoro naći na tržištu.

Prošle godine Olević je osvanula je na najpoznatijem zidu na svijetu, Tajms skveru u Njujorku. Olević se, naime, pojavila u promotivnom videu svoje kozmetičke linije.

Poznata Crnogorka s adresom u Americi ponosno se slikala ispod videa u Njujorku dok je njeno lice krasilo čuveno reklamno mjesto.

Ova crnokosa influenserica rođena je 1988. godine u Plavu u Crnoj Gori. Jedno vrijeme je živjela u Bosni i Hercegovini, jer je studirala u Sarajevu, nakon čega prekida studij i seli se za Ameriku. Vlasnica je linije ruževa i sjajeva pod nazivom “Lip Land Amrezy”, a odnedavno je, zajedno sa svojim partnerima, pokrenula i liniju obuće.

Poznata klijentica

Za veliku popularnost Amre u svijetu kozmetike svakako je zaslužna Kim Kardašijan (Kardashian) koja joj je svojevremeno bila klijentica nakon što se s porodicom preselila u Njujork.

Osim toga, mnogi mediji isticali su kako neodoljivo podsjeća na starletu koju je šminkala.

Kardašijan joj je prva poznatija klijentica, koja joj je utabala put do slave, pa su je i prozvali balkanskom Kim Kardašijan. Olević je svojevremeno radila za mnoge kozmetičke kuće, a poznanstva koja je sklopila za vrijeme tog biznisa iskoristila je za pokretanje vlastitog poslovnog carstva.

Ova mlada žena jedna je od najutjecajnijih žena u kozmetičkom svijetu, a njene videosnimke šminkanja vjerno prati nekoliko miliona djevojaka širom svijeta.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori