Balašević: Stanje stabilno – veseo je i šali se s liječnicima‘

b
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon što je cijela regija jučer ostala u šoku zbog vijesti da je legendarni novosadski pjevač, 67-godišnji Đorđe Balašević hitno primljen u beogradsku Infektivnu kliniku, danas iz susjedstva stižu bolje vijesti.

Istina je da se Balašević već nekoliko dana nalazi na liječenju u klinici zbog obostrane upale pluća, ali pjevač se dobro osjeća i nema znatnije tegobe.

Izvor:Pixsells Autor: Nel Pavletić

Nakon doručka slavni je kantautor danas obavio telefonski razgovor s porodicom. Zatim je komunicirao s liječnicima, s kojima se čak i našalio. Dobro je raspoložen i ne žali se na tegobe.

Đole je navodno punih desetak dana imao simptome izrazito slične onima koje izaziva zaraza koronavirusom.

Doktoru se javio tek kada mu se stanje pogoršalo. Tada su liječnici ustanovili da Balašević ima upalu oba plućna krila. Njegova hospitalizacija bila je neophodna. Upućen je na Infektivnu kliniku u Beograd.

Stanje mu se popravlja

Porodica Balašević je izrazito zabrinuta za zdravstveno stanje poznatog muzičara. Vjeruju da će biti dobro i vrlo su zahvalni na stručnosti i njezi koju dobiva od doktora i drugog bolničkog osoblja. Također, svim zabrinutim prijateljima, kolegama i fanovima zahvalili su se na podršci.

Podsjetimo, Balašević je sredinom novembra 2019. doživio infarkt. Tada je hospitaliziran i ugrađeni su mu stentovi, a zdravstveno mu se stanje popravilo.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)