Srbija: haos ispred kafića udarali ih na ulici, tuča se pretvorila u iživljavanje

Četvorica muškaraca su dvojicu najprije napali, koristili su i noževe, a kada su žrtve završile na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali. Sve su zabilježeile kamere

Subota, ulica Laze Telečkog u Novom Sadu. U sekundi nastade tuča i haos...


Masovna tuča pretvorila se u iživljavanje nad dvojicom mladića od kojih je jedan u kritičnom stanju s teškim ozljedama glave.

Kako piše Kurir, četvorica mladića iz Šida uhapšena su zbog brutalne tuče u Novom Sadu, u kojem su teško povrijeđene dvije osobe, a jedna lakše, saopšteno je iz policije u tom gradu.


Do brutalnog obračuna došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog. Četvorica muškaraca su dvojicu najprije napali, koristili su i noževe, a kada su žrtve završile na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali. Sve su zabilježile kamere.


Jednog od njih su šutirali dok je ležao, a iako nije pružao nikakv otpor, udaran je i u glavu. U jednom trenutku se čak vidi kako ga napadač gazi po glavi.


Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, M. M. (20), V. S. (20) i D. N. (21) uhapšeni su u subotu uveče zbog sumnje da su učinili krivično djelo nasilničko ponašanje, dok se M. M. (21) tereti za nanošenje teških tjelesnih povreda.


Oni se sumnjiče da su ih tukli rukama i nogama, te da su im nožem nanijeli ubodne rane.


Video brutalne tuče objavljen je na Twitteru, mi ga nećemo objaviti direktno na našoj stranici jer je izuzetno uznemirujućeg sadržaja.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)