Delikatne floralne tetovaže – ženstvenost i tetoviranje mogu ići ruku pod ruku

Historijski gledano, ljudi su se tetovirali radi označavanja pripadnosti plemena. Vremenom se ta ideja trajnog obilježavanja tintom raširila da su se počeli tetovirati u vojsci te članovi banda i sl. Tetovaže nisu ni ranije bile rezervisane samo za muškarce, već su se obilježavali oba spola i označavali grupacije umjetničkim djelima na koži.  

Ipak, tetovaže ne moraju biti uvijek crno-bijele. Ne moraju ni biti izgledom grube ili „opasne“. Sve su popularnije delikatne, nježne i mikro tetovaže izvedene u elegantnim i profinjenim tehnikama tetoviranja. Od „vodenih“ boja pa sve do točkastih povezanih linija, postoji mnogo načina da se danas tetovažu pretvori u najženstveniji mogući detalj.

Na Instagramu su u podljednje vrijeme izuzetno popularne floralne, nježne tetovaže. S tim rečeno, evo nekoliko inspirativnih tetovaža sa instagrama koji svakako dokazuju da ženstvenost i tetoviranje mogu ići ruku pod ruku.

Nakon što vidite ove tetovaže koje su doista prava mala remek-djela na koži, sumnjamo da nećete i sami barem na trenutak poželjeti svoje tijelo ukrasiti jednim takvim crtežom koji slavi nježnost, cvijeće i ljudsku povezanost s prirodom. Dašak proljetnih tetovaža pronađite u nastavku.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori