Ana Bekuta: Kada sam rodila sina, nisam mogla da se zaposlim ni kao kafe kuvarica!

Ana Bekuta o detaljima svog života
Ana Bekuta o detaljima svog života

"Četiri godine sam pjevala i pokušavala da nađem posao, ali za mene u Priboju nije bilo nikakvog posla", rekla je Ana Bekuta. Njena životna priča iznova i iznova dotakne ljude, naročito žene.

Pejvačica Ana Bekuta rijetko priča o svom privatnom životu, a sada je otkrila nepoznate detalje iz svoje prošlosti.

Ona je pričala o devetogodišnjoj vezi sa političarom Milutinom Mrkonjićem.

"Postala sam odmah svjesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sjedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović. Tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sjedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno",  rekla je Ana.

Foto: Damir Dervišagić - Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Ona je otkrila da četiri godine nije mogla da nađe posao ni kao kafe kuvarica.

" Kada sam rodila Igora sa 17 godina, bilo je neophodno da se brzo snađem da bih izdržavala sebe i druge. Tada sam krenula da pjevam, mama je bila protiv, a tata me je podržavao. Četiri godine sam pjevala i pokušavala da nađem posao ali za mene u Priboju nije bilo nikakvog posla. Čak ni kao kafe kuvarica nisam mogla da se zaposlim",  rekla je Ana u emisiji "Pečat u vremenu", autora i voditelja Gorana Jovanovića.

Proćitaj više: Jelena Karleuša rasplakala kandidatkinju Vanju Knežević

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori