Popularna Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni, uživa s kćerkama u Dubaiju

Hurem

Turska glumica Meryem Uzerli, na našim prostorima poznata kao Hurem
Foto: Instagram

Turska glumica Meryem Uzerli, na našim prostorima poznata kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", uživa sa svojim kćerkama na odmoru u Dubaiju.

Sudeći prema fotografijama koje je glumica podijelila na Instagramu, vrijeme provode kupajući se u bazenu, na plaži i kušanju delicija.

Majka i kćerke definitvno uživaju u popularnoj turističkoj destinaciji, a vidljivo je i da ne skidaju osmijeh s lica. Također, s njima na putovanju je i tajanstveni muškarac, čija ruka je slučajno "upala" u kadar.

Glumica ima osmogodišnju kćerku Laru koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim biznismenom Canom Atesom, međutim, prije rođenja djevojčice par je prekinuo sve kontakte. Svoju drugu kćerku Lily Koi dobila je početkom prošle godine.

Popularna Hurem privatni život krije od očiju javnosti, pa javnost nikada nije doznala ko je otac njene druge kćerke, iako je jednom prilikom izjavila da je sretno zaljubljena.

Meryem, čija je majka Njemica, zbog zdravstvenih problema iz Turske se preselila u Berlin, gdje je pokrenula i vlastiti biznis.

Pročitajte više: Portret sultanije Hurem na aukciji u Londonu prodat je za 173 hiljade dolara

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)