Italijanski TikToker istetovirao covid potvrdu, da li će to biti novi trend?

Andreja Koloneta, koji živi u Regiji Kalabrija, na jugu Italije, odlučio je da na svojoj ruci istetovira covid potvrdu, dakle, na ulazu u restoran ili pozorište on će samo da podigne rukav i pokaže tetovažu na lijevoj ruci.

"To je originalno, volim da budem drugačiji", rekao je za list "Corriere della Calabria" nakon što se pročulo za njegove video zapise na Instagramu i TikToku.

Njegovi roditelji, objasnio je, nisu bili toliko oduševljeni. "Podsticali su me da budem manje impulsivan i da malo bolje razmislim prije nego što djelujem", rekao je.

Videosnimak objavljen na TikToku prikazuje ga kako se tetovira i na kraju skenira taj kod.

Komentari ispod videa su vrlo pozitivni, što implicira na pitanje da li će ovo postati trend među omladinom?

"Iskreno cool stvar" , "Znao sam da će to neko učiniti ... još uvijek imate "sjećanje" na vrijeme koje smo prošli. Za mene je ovo DA", "Da li bi bilo moguće znati dječakovo ime? Želio bih da mu udjelim kompliment" , glasili su samo neki od pozitivnih komentara, ali ima i druge strane, doduše u manjem broju.

"Nadam se da se svi vi u komentarima koji kažete da je super šalite", "Onda kada vam istekne i dobijete još jednu, šta radite? hahaa", glasili su neki od "negativnih" komentara na tetovažu ovog mladića.

Foto: Instagram

Pročitaj više: Covid pasoš mogao bi biti tračak nade za turističku industriju

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)