Mnogi su OVU KUĆU okarakterisali kao savršenom [Foto]

Organizacija prostorija ove kuće čini je posebno pogodnom za malu djecu, ali i starije osobe. Znači da će i mališani uživati u ovoj idiličnoj kući, a i roditelji kada dođu u posjetu. savršenom

Atraktivnom izgledu ove kuće doprinosr i dvije terase koje se nalaze sa dvije strane kuće. Pored terase nalazi se travnata površina na kojoj se može napraviti i piknik. Dekoracija spoljašnjeg dijela kuće učinila je još više atraktivnijom. Slažete li se?

Kada je u pitanju dnevna zona kuće, ona obuhvata veoma prostran dnevni boravak sa kaminom, koji je povezan sa trpezarijom i kuhinjom. Privatne prostorije smještene su na suprotnoj strani kuće i čine ih dvije manje spavaće sobe i glavna spavaća za roditelje koja ima izlaz na terasu. Kupatilo i toalet lako su dostupni iz svih dijelova doma.

Možemo primjetiti da je osvjetljenje jako dobro. Ovdje je prisutna i prirodna svjetlost koja dozvoljava bojama namještaja da dođu do izražaja.

I za kraj, tavan zauzima gotovo 74 kvadrata i može se adaptirati u stambeni prostor. Jasno je šta ovu kući čini savršenom i poželjnom!

Izvor: kuceizsnova

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)