Jeste li znali da postoji aplikacija koja vam slaže idealne outfite s odjećom iz vašeg ormara!?

Outfiti, raf sa odjećom
Foto: Ksenia Chernaya, Pexels

Često se pitamo šta odjenuti danas... pitanje koje nam dolazi u svako doba dana. Da li za školu, posao, izlazak, uvijek je isto pitanje. Danas je situacija malo drugačija, a razlog tome je globalna pandemija koja nas je primorala da sve aktivnosti preselimo u svoja četiri zida. Tako je slaganje svakodnevnih outfita palo u drugi plan. Sad smo otkrili aplikaciju koja vam slaže idealne outfite s odjećom iz vašeg ormara!

Kombiniranje raznovrsnih modnih komada  prije samo nekoliko sedmica zadavalo nam je popriličnu glavobolju. Pogotovo kad je riječ o pretrpanim ormarima odjećom. Sigurno u vašem ormaru postoje komadi odjeće na koje ste totalno zaboravili. Možda bi se baš neki sjajno uklopili u neki trendovski outfit. Planiranje modnih kombinacija može biti poprilično opuštajuća aktivnost, a napretkom tehnologije cijeli ovaj proces znatno je pojednostavljen.

Na svoj mobitel možete skinuti aplikaciju koja je besplatna, a zove se "Your Closet". Inače je sjajna za organiziranje sadržaja samog ormara kao i za planiranje nekih narednih outfita. Ono što vi trebate učinit je poslikati svoju odjeću iz ormara i raspodijeliti je po kategorijama. Možete ih također poredati i po bojama, te tako na jednom mjestu imati na primjer samo crvene modne komade. Najbolji dio ove aplikacije je zapravo kalendarsko planiranje. Danima možete slagati naredne outfite, što će biti od velike koristi kada se vratimo užurbanoj svakodnevnici. Više o samoj aplikaciji pogledajte u nastavku!

Pročitajte više: Odsad možete sami dizajnirati svoju Ralph Lauren Polo majicu

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)