Zoran Mamić ipak nije pobjegao u BiH, jutros se vratio u Hrvatsku

Osuđeni Mamić vratio se u Hrvatsku
Zoran mamić vratio se u HR

Nekadašnji trener zagrebačkog Dinama Zoran Mamić vratio se iz BiH u Hrvatsku nakon što je jučer iznenada posjetio našu zemlju.

On je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora za izvlačenje novca iz Dinama. Zbog toga je podnio ostavku početkom prošle sedmice, ali ispunio je najavu da će se vratiti u Hrvatsku nakon dolaska u BiH.

“Već smo se vratili. Prešli smo granicu, sada smo već kod Splita”, rekao je Mamić u telefonskom razgovoru za Jutarnji list.

S obzirom na to da je Zoran Mamić pravomoćno osuđen, u Hrvatskoj je nastala panika hoće li se Mamić vratiti ili ostati u BiH, kao što je to učinio njegov brat Zdravko.

Za putovanje Mamić nije imao nikakvih prepreka. Uprkos pravomoćnoj presudi, još uvijek je slobodan čovjek koji čeka da ga pozove sudac radi izvršenja kazne. Kako se to još nije dogodilo, Mamić može slobodno putovati i nema obvezu prema hrvatskom pravosuđu.

Tek kada ga sud pozove na izdržavanje kazne, Mamić će se morati odazvati, a već je kazao da će odslužiti kaznu na koju je osuđen.

Pročitaj više: Zoran Mamić: Napustio Hrvatsku i otišao u BiH

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)