Znate li koji je horoskopski znak kralj osvete?

Astrologija

Astrologija
Izvor: Shutterstock

Astrologija otkriva koji horoskopski znak je u stanju maknuti vas u sekundi iz svog života.

Ako postoji znak koji je odlučan u tome da nekog 'izbriše' iz svog života i zauvijek stoji iza toga, to je Škorpion.  

Riječ je o horoskopskom znaku koji je poznat po tome da je nevjerojatno strastven u ljubavnim odnosima. Škorpioni su odani, vjerni, posvećeni i emotivni, ali mogu vam okrenuti leđa već u sljedećem trenutku. 

Za razliku od ostalih znakova, ne moraju pokazati bilo kakav znak da će prekinuti kontakt s vama. Kod Škorpiona ne postoji opcija da vas dugo izbjegava ili ignorira vaše pozive. Konkretan je u odlukama. Kad nešto odluči, zaista je odlučio. 

Koliko god pokušavali ispraviti stvari, Škorpion se drži svog stava. Postoji velika vjerojatnost da u daljoj budućnosti popusti, ali samo zato što je tada više nije briga za situaciju u prošlosti. Nema problem razgovarati s vama uz osmijeh, iako mnogi misle da iza toga stoji dobro osmišljena osveta. Škorpion ne podnosi izdaju i zato je nikad ne zaboravlja. Natjecateljski raspoloženi Škorpioni puste da prošlost prođe, ali ne osjećaju da je rezultat izjednačen sve dok se ne osvete onima koji su ih povrijedili.

Biti ranjiv teško je za Škorpione. Međutim, ponekad njihova introvertna i teško čitljiva priroda može ispasti hladna, nepokolebljiva i zastrašujuća. Imati moćno prisustvo je sjajno, ali previše nepristupačan stav može odbiti ljude. Škorpioni su opremljeni emocionalnom verzijom žalca ispunjenog otrovom i ne boje se koristiti ga. 

Jednom kada netko izgubi povjerenje Škorpiona, malo je vjerojatno da će ga vratiti. Škorioni ne žele oprostiti ili zaboraviti. Nema sredine za Škorpione, oni hoće sve ili ništa. Nikada ne traže od drugih nešto što nisu sami sposobne učiniti. S jedne strane, veoma su realni i pravedni, a s druge, posebno ako su izazvani, spremni su na osvetu. 'Jednom izdajnik, uvijek izdajnik', rečenica je koje se Škorpioni pridržavaju čitavog života.

Izvor: Story

Pročitajte i ovo: ZA ARAPSKI HOROSKOP KAŽU DA JE NEPOGRJEŠIV: Pronađite svoj “znak” i saznajte šta vas čeka u budućnosti

Pratite nas na Facebook akter.ba - Znate li koji je horoskopski znak koji je kralj osvete?

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)