ZANIMLJIV ODNOS SNAHE I SVEKRVE Evo kako je Prijovićka čestitala rođendan Lepoj Breni

ZANIMLJIVO

Nova objava supruge Filipa Živojinovića na konto Breninog rođendana ponovo je izrodila govorkanja na temu sukoba

Gotovo da ne prođe dan, a da sukob Aleksandre Prijović i Lepe Brene nije tema medija. Još od prvog momenta kada je mlada pjevačica kročila u dom Živojinovića između snahe i svekrve izrodili su se posebni odnosi, vrlo zanimljivi javnosti.

Pričalo se i pisalo da li je Brena prihvatila Priju i šta misli o izboru Bobinog sina iz prvog braka, istovremeno naslovne strane tabloida krasile su Aleksandrine izjave o najvećoj balkanskoj zvijezdi. Dok su njih dvije jedna o drugoj za medije govorile sve najbolje, javnost je sumnjala da je to baš tako, a svaki potez estradnih umjetnica tumačen je raznoliko.

Nova objava supruge Filipa Živojinovića na konto Breninog rođendana ponovo je izrodila govorkanja na temu sukoba Aleksandra Prijović i Lepe Brene.

Naime, Prija je danas objavila fotografiju na kojoj pozira sa Brenom uz kratku čestitku i emotikon, što su mnogi prokomentarisali kao da je to uradila tek reda radi, zapravo da je to tako izgledalo.

Ubrzo nakon što je i Brena pomenutu objavu podijelila na svom “Instagram” profilu spekulisanja na pomenutu temu su prekinuta, a sveobuhvatan zaključak je da nikakvog sukoba među pjevačicama nema.

Potvrdilo je, ono što je Brena davno govorila, a to je da njih dvije nemaju odnos snaha i svekrva jer to formalno i nisu, već da gaje prijateljska osjećanja.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori