Zagrebačka policija o ubistvu bebe i napada na ženu: Dobili smo tri poziva

STRAVIČNO

Prvi je poziv uputila žena, žrtva starosti 42 godine, te prijavila zlostavljanje od najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine

Policija Zagreba oglasila se o teškom ubistvu djeteta (1.5) i napadu na ženu u Zagrebu koji su se dogodili jučer oko 20:30 sati. Prvu dojavu, koja je upućivala na porodično nasilje, policija je dobila u 20:26 sati te u idućih 12 minuta više poziva.

Prvi je poziv uputila žena, žrtva starosti 42 godine, te prijavila zlostavljanje od najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i povrijeđivanju osoba sjekirom, dodaje zagrebačka policija.

- Naknadno je zaprimljena informacija o smrtnom stradavanju muškarca u saobraćajnoj nesreći na AC A3. Na mjestu smrtnog stradavanja muškarca proveden je uviđaj od strane dežurne zamjenice ŽDO-a u Zagrebu i ekipe za uviđaje PU zagrebačke te je utvrđeno da se radi o saomubistvu. U ranim jutarnjim satima, 5. januara 2023. godine zaprimljena je informacija da je dijete od zadobivenih povreda preminulo, zaključuju.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori