Marvel objavio trejler za novi film, za dan ga je vidjelo deset miliona ljudi

Napravio pometnju

Marvel je objavio novi trejler za nadolazeći film o superherojima “The Marvels” u kojem kapetan Marvel fokus dijeli s još dvije heroine, Kamalom Kan odnosno Ms. Marvel i Monikom Rambeau odnosno Foton.

Nastavak priče o Kerol Denvers, koju tumači Bri Larson, odvija se nakon Diznijeve serije “Ms. Marvel”, koju je Iman Velani predstavila kao Kamalu Kan iliti Ms. Marvel, mladu superjunakinju iz Nju Džerzija.

Rediteljka filma je Nia Dakosta (Candyman), a scenario potpisuju Dakosta, Megan Mekdonel (WandaVision), Elisa Karasik i Zeb Vels.

Kerol Denvers, tj. kapetanica Marvel, povratila je svoj identitet od tiranske vrste Kri i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji. Ali zbog neželjenih posledica Kerol preuzima teret destabilizovanog svemira.

Do trejlera jedva da je išta bilo poznato o radnji filma

Kad je njene dužnosti pošalju u neobičnu crvotočinu povezanu s Kri revolucionarom, Karolin isprepliće moći s njenom superobožavateljkom Kamalom Kan, poznatom kao Ms. Marvel, i otuđenom nećakom, sada S.A.B.E.R. astronautkinjom, Monikom Rambeau. Ovaj nevjerovatni trio mora da se udruži i naučiti da radi zajedno kako bi spasio svemir.

Do ovog trejlera, koji je pregledan 9.4 miliona puta u 18 sati od objave, jedva da je išta bilo poznato o radnji filma, a sada je ipak jasnije šta gledaoci mogu da očekuju.

U ostalim ulogama nas očekuju Samuel L. Džekson, Zave Ešton, Mohan Kapur, Sagar Šaik, Zenobia Šrof i Park Seo-Džon. The Marvels u bioskope stiže 10. novembra.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)