Windows 11 daje MS Paint -u svježi sloj *boje *

Windows 11 daje MS Paint -u svježi sloj *boje *
Foto: Microsoft / Panos Panay

Budući da je Windows 11 osvježio većinu OS -a, čini se da i klasične aplikacije dobivaju ljubav.

Svi vole MS Paint. Unatoč činjenici da je MS Paint daleko zaostao za konkurentnim alatima za crtanje, jednostavnost, brzina i lakoća upotrebe čine MS Paint osnovom memorijalnih i zabavnih doodle logotipa na Windowsima u posljednjih nekoliko desetljeća. Glasine da Microsoft planira iskoristiti alat u korist Paint 3D naišle su na bijesnu reakciju. To je dovelo do toga da je Microsoft potvrdio da ih uopće nisu planirali ukloniti.

Windows 11 će OS -u donijeti veliku izmjenu kasnije ove godine, osvježavajući korisničko sučelje poboljšanim vizualom i dosljednošću, zajedno s novim, ali poznatim Start izbornikom i nizom drugih poboljšanja. Čini se da će i neke od tih klasičnih aplikacija dobiti ljubav.

Šef Windows -a i Surfacea Panos Panay podijelio je kratki video koji prikazuje kako će MS Paint izgledati u Windowsu 11, koji će se uskoro isporučiti upućenima.

Ne izgleda kao da nova verzija MS Painta ima na prvi pogled nove značajke. Već umjesto toga uzima osvježeno korisničko sučelje, zajedno s tamnim načinom rada. Čini se da je dugme "Uredi u Paint 3D" uklonjeno. To ukazuje na to da Paint 3D možda neće biti dug za ovaj svijet. Ranije sam tvrdio da bi MS Paint trebao preuzeti neke od hladnijih funkcija iz Paint 3D -a. Poput impresivnog alata za uklanjanje pozadine. Bilo bi također lijepo da MS Paint ima mogućnosti slojevitosti za poboljšano uređivanje i kolažiranje. Ali nažalost, ne možemo uvijek dobiti ono što želimo.

Budući da MS Paint osvježava, zabavno je zamisliti šta bi još moglo biti na spisku. Microsoftova trenutna implementacija mrtve Groove muzike, fotografija i filmova i TV -a za reprodukciju medija više je nego nedosljedna, reći ćemo, pa je uvođenje muzike i video zapisa u jednu aplikaciju više nego logično u ovom trenutku, rekao bih . Vrijeme je za Windows Media Player 11? Šta je sa Windows Movie Maker 11? MSN Messenger 11 ?! CLIPPY 11 ?! Dobro, možda i ne. Ipak, čovek može da sanja.

U svakom slučaju, Panay kaže da će nova MS Paint aplikacija "uskoro" stići za Windows Insajdere koji rade na verzijama Windows 11, pa držite oči otvorene.

Pratite nas na Facebook-u

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori