DARKO LAZIĆ PUCAO IZ PIŠTOLJA NAKON SVAĐE SA MARINOM! Vriska i urlici u kući pjevača!

Marina Gagić napustila je Darka Lazića i iz Brestača otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima. Popularni par već mjesecima ima nesuglasice i često se svađa. Tokom jedne žestoke rasprave folker je u naletu bijesa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, saznaje Kurir.

Lazićev privatni život već godinama intrigira javnost, a nedavno je u centar pažnje dospio zbog povezanosti s kriminalnim miljeom - ekipom Veljka Belivuka. Ipak, pored tih problema, dosta trpi i Darkov emotivni život, pa je s Marinom posljednjih nekoliko mjeseci na ratnoj nozi.

Česte rasprave

Kako naš izvor blizak pjevaču kaže, on i Gagićeva od kraja prošle godine ne funkcionišu, a svađe su sve češće. Marini smeta što Darko krije neke stvari od nje. Izlazi iz kuće kad mu se prohtije, ne javlja se na telefon i što u nekoliko navrata nije znala gdje je on u pola noći. Te razmirice su postale sve burnije kako je vrijeme odmicalo. Nedavno je folker napravio haos u porodičnoj kući u Brestaču, gdje zajedno žive. On je u jednom trenutku podivljao zbog svađe s vjerenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući. Kako kaže naš sagovornik, potom je otišao do sobe, do mesta gdje drži oružje i izvadio pištolj.

S njime je izletio u dnevnu sobu, gde je bila Marina, a potom vitlao vatrenim oružjem, pucao u televizor i pogodio ga. Njegova vjerenica je tada vrisnula i počela da plače, a potom je izašla iz kuće, međutim, uspjeli su da izglade stvari ubrzo. Darko je obećao da se tako nešto neće ponoviti i da će da radi na njihovom odnosu, pa mu je ona dala drugu šansu.

Ipak, po svemu sudeći, Marina ne može da podnese više pritisak javnosti i informacije koje kruže o pjevaču, a izvor tvrdi da je uplašena za svoju bezbjednost i bezbjednost nasljednika. Posljednjih nedelja ponovo su krenule svađe, koje ona više neće da trpi, pa se prije nekoliko dana spakovala i s djetetom otišla u rodne Pećince.

Potvrdio

Naš izvor kaže da ona ima punu podršku svoje porodice, koja od početka nije bila za njenu vezu s Darkom. Navodno, Marinini roditelji nisu želili da se ona preseli u Brestač i živi s njim, a još manje da se uda za njega. Tome se naročito protivio njen brat. On je otvoreno pokazivao netrpeljivost prema folkeru i koji je sestri govorio da uvjek može da se vrati kod njih. S druge strane, roditelji su vremenom prihvatili situaciju i Darka, ali im je drago što je ipak presjekla i riješila da ga ostavi.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Marinom, ali je ona isključila telefon. Ipak, prije toga je za pojedine medije dala izjavu i rekla da više nije deo javnog života.

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na špekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim ni da demantujem napise - rekla je Marina.

S druge strane, Darko je potvrdio da je u pitanju mala svađa, ali da će sve biti u redu.

- Sve je okej, malo smo se posvađali. Tako je u svakoj zajednici, postoje svađe, ništa strašno. Zajedno smo, malo smo se sporečkali. Svađa ko svađa - rekao nam je Darko.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori