Vraćaju se tanke obrve u novoj varijanti

Trend

Trend
Kate Moss i Naomi Campbell 1992. Fotografija: Rex Features

Osim tankih obrva, ove godine s liste trendova ne padaju obrve oblikovane laminacijom, a popularne će biti i one oblikovane dragujićima te izblijedjele obrve!

I u svijetu ljepote, trendovi dolaze, odlaze i ponovno se vraćaju. Već neko vrijeme svjedočimo povratku obilježja mode 90-ih i 2000-ih, a čini se da istim putem ide i make up. Obrve kojima se posljednjih nekoliko godina pridaje najveća pažnja kod šminkanja vraćaju se u neka prošla vremena, a slavni vizažisti koji posebnu pažnju posvećuju upravo obrvama - Joey Healy i Jared Bailey predviđaju najveće trendove u oblikovanju obrva za 2022.

Devedesete kao životni stil

"90-e su bile način života. Ljudi kojima se sviđa taj stil, u potpunosti urone u njega. Ako ćete se navući na ‘wolf cut‘ frizuru i kopče s motivima leptira, vjerojatno ćete poželjeti i tanje, oblikovanije obrve", govori slavni vizažist najavljujući tanke obrve kao veliki ovogodišnji trend.

Tanke obrve kod kojih je ključno popunjavanje

Bez brige - nije riječ o toliko tankim obrvama da se bojite pincete, već o obrvama čiji se oblik smanjuje u širinu, a kod kojih je ključno popunjavanje kako bi održale gustoću i teksturu, a potom i oblikovale lice.

Kako biste izbjegli efekt previše tankih obrva, osim što se možete prepustiti profesionalcima u kozmetičkim salonima, obrve možete oblikovati i mikro linijom olovke za obrve na mjestima gdje vam dlačice nedostaju. Neka potezi budu oštri i namjerni - savjetuju vizažisti te dodaju da potom upotrijebite dobro prekrivajući mat korektor kako biste prekrili dlačice koje iskaču.

(Gloria.hr)

Pročitajte više: Možete li prepoznati ovog popularnog hrvatskog glumca?

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)