Voditelj Milan Milošević završio u bolnici, evo kako se sada osjeća

NARUŠENO ZDRAVLJE

Prije mesec voditelj je navodno prošao kroz pravu dramu!

Voditelj Milan Milošević imao je predinfarktno stanje.

Naime, prije mesec voditelj je navodno prošao kroz pravu dramu kada je imao predinfarktno stanje, hitna pomoć stigla je u posljednji čas u njegovu kuću u naselju Altina, pa su uspjeli da spriječe infarkt koji je mogao da bude koban.

- Milan nije htio da širi paniku, prvenstveno kako ne bi nasekirao svoju majku. Krio je kroz šta stvarno prolazi. Prije malo više od mjesec osjećao se malaksalost i iscrpljenost, ali je sve to prepisivao umoru i ne spavanju. Međutim, jedno jutro probudio ga je jak bol u grudima, gušio se koliko mu je bilo loše -  rekao je prvi rođak Milana Miloševića za "Telegraf".

Kako kaže izvor, Milan je odmah reagirao.

- Nazvao je Hitnu pomoć koja je došla poslije pola sata i nakon pregleda na licu mjesta ustanovili su da moraju da ga voze u bolnicu kako bi detaljno uradili analize i pregled. Ispostavilo se da je Milan imao predinfarktno stanje. Mnogo se uplašio kada su mu to saopštili pa mu je u trenutku naglo i pritisak skočio. Prepisali su mu doktori terapiju i strogo mirovanje, zato nije radio dvije sedmice - ispričao je.

Voditelj je sada u dobrom stanju.

-  Odlično se sada osjećam, kao što vidite radim i sve je okej. Imao sam manjih zdravstvenih problema, vjerujem da se nakupilo sve i umor i nespavanje, dobio sam opomenu, ali bitno je da se sada dobro osjećam- rekao je Milan za "Star".

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori