Snimak ubistva u Kragujevcu (video)

ubistvo u Kragujevcu
Snimak ubistva u kragujevcu

Ucentar objavljuje ekskluzivni snimak sinoćnjeg ubistva Nikole Zečevića- Zeke (38) iz Kragujevca. Na snimku se vidi kako ubica sa fantomkom prati Zečevića pritčava mu iza leđa i ispaljuje u njega kišu metaka. Dok je žrtva na zemlji na očigled nekoliko prolaznika ispaljuje još jedan hitac u vrat i praktično ovjerava žrtvu. Ispostaviće se da je taj metak bio smrtonosan. Posle ubistva trči iz pravca odakle je došao, dok je na zemlji ostalo nepomično tjelo.

Zečević je u tom trenutku još uvek bio živ, ali je preminuo na putu ka bolnici.

Podsjecamo:

Nikola Zečević Zeka (38) vlasnik “Vile Jelena”, ubijen je večeras u Glavnoj ulici u Kragujevcu

Prema nezvaničnim tvrdnjama izvora iz MUP-a, ubica je večeras sačekao  Zečevića u Glavnoj ulici u Kragujevcu i na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i stomak.

Nastradali čovjek živjeo je u neposrednoj blizini tako da se pretpostavlja da je napadač dobro poznavao njegovo kretanje. Zečević je na licu mjesta davao znake života, ali je preminuo na putu ka Kliničkom centru Kragujevac.

Ubica je pobjegao sporednom ulicom, gde su ga sačekali saučesnici i odvezli sa mesta zločina gdje je ubijen Zečević.

Kragujevčanin Zečević slovio je za žestokog momka i bio je umješan u par pucnjava.

Prije nekoliko godina ranio je sina vlasnika poznate mjenjačnice u gradu, poslije čega se momak dugo oporavljao i imao poslijedice. Na njega je Zečević ispalio ukupno šest metaka i odležao je višegodišnju zatvorsku kaznu u zatvoru u Požarevcu. Po izlasku počeo je da se bavi trgovinom nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta „Vila Jelena“ u centru grada.

Imidž žestokog momka gajio je i na svom FB profilu gde je slikao oružje ili pozirao sa skupocenim automobilima. U gradu se pričalo da se bavi i poslovima sa one strane zakona.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori