PJEVANJE JE SAMO PARAVAN! Vendi otkrila FRAPANTNE DETALJE O PROSTITUCIJI na estradi

Frapantni detalji o prostituciji

Danas je najlakše prodati sebe, svoje tijelo, kao ambalažu

Vesna Vukelić Vendi otkrila je frapantne detalje u jednoj emisiji. Naime, ona je govorila o prostituciji, pa je otkrila šta rade pjevačice i starlete u Beogradu, kao i sa kojim i kakvim organizacijama su povezane.

U Srbiji ne prestaje da se priča o prostituciji posljednjih mjeseci. Jedna od javnih ličnosti koja je otkrila šta se radi na estradi i među poznatim ličnostima je i Vendi.

– Kada je u pitanju najstariji zanat postojali su gradovi u kojima je bilo takvog bluda, Sodome i Gomore, bezakonja, otpadništva. Danas je najlakše prodati sebe, svoje tijelo, kao ambalažu. Tragično je to što da bi se tako nešto uradilo etičnost mora da bude na najnižem nivou – rekla je Vesna Vukelić Vendi.

Ona ističe da je najlakše manipulisati osobama koje nemaju domaćinsko vaspitanje i ponašanje.

– Najlakše je manipulisati sa osobama koje nemaju temelj, nemaju to domaćinsko ponašanje – dodala je Vendi.Na pitanje voditelja kako se postaje prostitutka Vendi ocejnjuje da je prije svega kriterijum da su oni “prostitutke u glavi”.

– Da bi se postala prostitutka, čovjek odnosno muškarac i žena mora da budu prostitutke u glavi. Posljednja stanica je prodaja tijela, mora da bude niskomoralan. Da bude poltron, rastegljiv – objasnila jeVendi jedan od glavnih “fabrika” prostitutki vidi u rijalitijima.

– Imamo rijeku starleta koje se promovišu kroz rijaliti. Ova snimila jednu pjesmu, jedan singl, i misle da im je to karta za nešto. One se bolje prodaju kao pjevačice. Pjevanje im je samo paravan – objasnila je Vendi.

Ona je otkrila i da su prostitutke u Beogradu povezane sa raznim organizacijama, među kojima su i okultne organizacije.

– Ne smijem da otkrivam poreklo informacije, ali reći ću vam ovo. U jednom tajnom društvu, koje ima i svoj naziv, a nalazi se u Beogradu, mislim na ogranak masonerije. Oni dovode te neke žene. Bila je i jedna jako poznata jpevačica, zabavne muzike. Pjevačica zabavne muzike ga je izduvala, bila sa svim gazdama, dosta putovala i mnogi su postali nezadovoljni njom. Jedna pjevačica imala je svoju cijenu, tada je bila 500 eura, to je bilo prije dvije godine. Klijenti su nezadovolji pjevačicom, jer ona čim završi posao ide kući, a starleta, to je jedna što ima asocijaciju na nešto što leti, e ona ostane da priča sa klijentima i to se njima jako sviđa – otkrila je Vendi.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori